Shopping For On The Go People

Maxatonline.se erbjuder produkter för dig som är on the go. Vi vill ge dig en maxad upplevelse när du är på väg till gymmet, i bilen, till Thailand, har ett aktivt friluftsliv eller varför inte på väg till sommarstugan eller ut på en picknick. 

Populära Produkter

Hopvikbar picknickkorg

349,00 kr

En mycket uppskattad gåva, förutom en snygg korg får du även med tillbehör som underlättar en picknick! Korgen har kylfack med dragkedja samt en aluminiumram. Dessutom får du med; två vinglas, två tallrikar, en flasköppnare, två skedar, två knivar och två gafflar samt en vit fyrkantig skärbräda av plast och två vita servetter.

Storlek produkt (cm):22.4 x 26.4 x 41.8
Nettovikt produkt (gr):1100,00

Termosmugg-Vakuum med låsbart lock Silver

199,00 kr

Dubbelväggig, vakuumisolerad mugg i rostfritt stål. Håller dryck varm upp till 5 timmar eller kyld upp till 15 timmar. Locket är låsbart och undviker därför risken för läckage eller spill. Locket är lätt att hålla rent för optimal hygien och kan även diskas i diskmaskin. Den unika designen gör att du kan dricka bekvämt och säkert med en hand direkt från muggen. Muggen är designad för att passa mugghållare i bil. Kapacitet: 300 ml.

DINA FÖRDELAR
✔︎ Håller din dryck varm eller kall 5 till 15 timmar
✔︎ Smart låsknapp som förhindrar läckage
✔︎ Enkel att använda med en hand
✔︎ Passar det flesta bil mugghållare
✔︎ Locket tål maskindisk

 

Vi sänder över hela Sverige – Snabba och säkra leveranser

Handla i lugn och ro – Betala med kort eller mot faktura

Se till att du får hem rätt produkt – 14 dagar returrätt på oöppnad förpackning